Cosmote anunța tableta My Mini Tab, tableta de 7 inch cu preț de 799 lei

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 10.317 ori
<b>Cosmote anunța tableta My Mini Tab, tableta de 7 inch cu preț de 799 lei</b>După ce zilele trecute vă informăm în legătură cu tableta Cosmote My Tab, astăzi operatorul anunța și o versiune mai mică a acestui device și anume My Tab Mini. Dacă My Tab era o tabletă de 9.7 inch, noul model este mai compact, oferind o...

După ce zilele trecute vă informăm în legătură cu tableta Cosmote My Tab, astăzi operatorul anunța și o versiune mai mică a acestui device și anume My Tab Mini. Dacă My Tab era o tabletă de 9.7 inch, noul model este mai compact, oferind o diagonală de 7 inch.

Terminalul suporta o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, afișează 16 milioane de culori, iar My Mini Tab vine cu aplicațiile Dolce Mobile TV și web'n'walk preinstalate. Tableta rulează Android 4.0 ICS, dispune de un procesor dual core de 1 GHz (Cortex A9) și GPU PowerVR SGX 531. Gadgetul de la Cosmote suporta și conectivitate 3G HSPA și dispune și de o cameră de 2 megapixeli, plus o cameră frontală pentru videoconvorbiri. Tableta are 1 GB RAM la bord, 4 GB memorie internă, plus slot microSD pentru carduri de până la 32 GB în plus.

Cosmote anunța tableta My Mini Tab, tableta de 7 inch cu preț de 799 lei

Cosmote My Mini Tab încorporează difuzoare stereo și radio FM și suporta conectivitate Bluetooth 3.0 cu A2DP, WiFi și WiFi Direct. Gadgetul este disponibil în rețeaua Cosmote și Germanos la 1 leu cu aboanment Connect L. Promoțional până în dată de 28 februarie, acest abonament include un trafic de 30 GB pentru 20 de euro pe lună. Puteți cumpăra tableta și fără abonament, la prețul de 799 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×