Samsung publică prima reclamă TV cu Galaxy NotePRO 12.2

1.518 ori
<b>Samsung publică prima reclamă TV cu Galaxy NotePRO 12.2</b>După ce tableta Galaxy NotePRO 12.2 a ajuns acum câteva zile pe cale oficială în UK, se pare că de săptămâna viitoare, aceasta va sosi și pentru publicul din US, motiv pentru care cei de la Samsung au lansat prima reclamă TV cu Galaxy NotePRO...

După ce tableta Galaxy NotePRO 12.2 a ajuns acum câteva zile pe cale oficială în UK, se pare că de săptămâna viitoare, aceasta va sosi și pentru publicul din US, motiv pentru care cei de la Samsung au lansat prima reclamă TV cu Galaxy NotePRO 12.2.

Din câte se poate observa în reclama de mai jos, Samsung ne prezintă categoria de public țintă destinată pentru Galaxy NotePRO 12.2, și anume cei care lucrează în domeniul arhitecturii sau al design-ului, domenii în care este nevoie de un astfel de produs pentru o eficiență sporită. Se pune accentul atât pe display-ul de mari dimensiuni, cât și pe sistemul de multitasking sau eficiența tastaturii virtuale.

Samsung Galaxy NotePRO va fi una dintre cele mai scumpe tablete cu Android de pe piață la momentul actual, prețul acestuia situându-se în jurul valorii de 749$ pentru versiunea de 16 GB, respectiv 849$ pentru versiunea de 32 GB. Rămâne de văzut dacă tableta va ajunge și la noi pe plan local în următoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×