Iată Obsidian UI În acțiune: interfața custom a celor de la Intel pentru Tizen OS (Video)

1.125 ori
<b>Iată Obsidian UI În acțiune: interfața custom a celor de la Intel pentru Tizen OS (Video)</b>Se pare că nu doar Samsung are o miză mare pe Tizen OS, ci și Intel, unul dintre partenerii fondatori ai platformei. Spre deosebire de experiența Samsung, Intel a creat propria interfață pentru Tizen, numită Obsidian și prezentată în clipul de...

Se pare că nu doar Samsung are o miză mare pe Tizen OS, ci și Intel, unul dintre partenerii fondatori ai platformei. Spre deosebire de experiența Samsung, Intel a creat propria interfață pentru Tizen, numită Obsidian și prezentată în clipul de mai jos.

Observ aici prezența unor widgeturi în formă de romb, tranziții cam greoaie și destul de mult swipe. Spre deosebire de Android, iOS și cam orice platformă modernă, iconurile nu sunt nici pătrate, nici rotunde, ci în formă de romb. încă nu e clar dacă acest telefon din imagine rulează Tizen nativ sau e vorba aici despre un device Android cu un custom ROM.
​

Obsidian UI

Terminalul pe care e testat acest OS are numele de cod Josephine și aceasta nu e prima oară când vedem un demo de acest gen în ultima lună. și Samsung a venit la MWC cu un prototip cu Tizen, dar ei au adoptat o interfață mai apropiată de TouchWiz. Printre aplicațiile instalate pe telefonul din clip se numără și Skype, Flickr, Twitter, Facebook, Netflix și alte alegeri populare. Ar fi foarte bine să avem parte de toate acestea încă de la începutul vieții acestui OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×