Iată prima imagine cu Nokia Lumia 900 și așteptăm și un debut oficial la CES 2012!

1.822 ori
<b>Iată prima imagine cu Nokia Lumia 900 și așteptăm și un debut oficial la CES 2012!</b>Cei de la WMPowerUser se lauda că ar fi pus mâna pe prima imagine cu Nokia Lumia 900, pe care îl puteți admira mai jos, deși nu pot garanta cu privire la autenticitatea sa. Se pare că smartphone-ul va sosi luna viitoare la CES 2012, unul dintre cele...

Cei de la WMPowerUser se lauda că ar fi pus mâna pe prima imagine cu Nokia Lumia 900, pe care îl puteți admira mai jos, deși nu pot garanta cu privire la autenticitatea sa. Se pare că smartphone-ul va sosi luna viitoare la CES 2012, unul dintre cele mai mari showuri tech ale anului. încă nu este clar dacă acesta va fi un telefon complet nou sau un soi de Nokia Lumia 800 cu suport 4G LTE.

Se pare că în acest moment device-ul ar fi deja testat de către operatorii americani AT&T și Verizon, ambii furnizori de servicii LTE. în ce privește designul, să nu fiți prea șocați dacă Lumia 900 va arăta exact ca Lumia 800, dar într-o variantă mai mare, cu ecran AMOLED de 4.3 inch și aceeași rezoluție de 800 x 480 pixeli. Era de așteptat ca Nokia să meargă în continuare pe mâna designului lui N9/Lumia 800 în diferite forme și variante, doar este apreciat de public acest look, nu-i așa? în rest, noul Lumia 900 va mai sosi cu o cameră de 8 megapixeli, conectivitate 4G LTE și va rula Windows Phone Tango, un upgrade al variantei actuale Windows Phone Mango.

Mă aștept să văd și o cameră frontală pe acest smartphone, o funcție care va deveni deja comună pe terminalele ce rulează Windows Phone Tango. Dotările noului Lumia ar trebui să includă și 512 MB/1GB RAM și un procesor de 1.4 GHz single core Qualcomm. Acesta va deveni terminalul Nokia cu ecran cel mai mare de până acum, ăsta evident dacă zvonurile sunt reale... Să vedem acum și prețul oficial, dar asta de abia la CES 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×