Cum să faci logo-ul unui iPhone să lumineze ca la MacBook - tutorial Video

6.026 ori
<b>Cum să faci logo-ul unui iPhone să lumineze ca la MacBook - tutorial Video</b>Dacă ați visat vreodată că mărul mușcat merită un semnal luminos nu doar pe MacBook ci și pe iPhone, acum avem și un tutorial video mai jos, care va permite să transformați simbolul Apple de pe telefon într-unul luminos. &nbsp; Evident, nu vă...

Dacă ați visat vreodată că mărul mușcat merită un semnal luminos nu doar pe MacBook ci și pe iPhone, acum avem și un tutorial video mai jos, care va permite să transformați simbolul Apple de pe telefon într-unul luminos.

Evident, nu vă recomandăm să faceți acest lucru dacă nu vă pricepeți și mai ales dacă țineți la garanția telefonului. E interesant de menționat faptul că Apple are brevetul pentru logo-ul său luminos, pe care nu au avut voie să îl folosească nici măcar producătorii de carcase pentru iPhone. în ce privește această modificare hardware de iPhone, practic tot ce faceți este să redirecționați niște backlight al ecranului către zona cu logo de pe spatele carcasei.

Cel care a făcut această personalizare afirmă că în doar 5 minute o puteți realiza și voi, dacă doriți un logo Apple luminos pe smartphone. Ironia maximă ar fi o astfel de customizare pe un handset Android, sau eventual să înlocuim mărul mușcat cu un roboțel verde, dacă se poate, dar aici deja se cer cunoștiinte de inginerie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×