Când sosește Android Ice Cream Sandwich pe HTC Sensation și Samsung Galaxy S II: iată primele date!

2.113 ori
<b>Când sosește Android Ice Cream Sandwich pe HTC Sensation și Samsung Galaxy S II: iată primele date!</b>Veștile bune vin ca de obicei de pe continentul american, unde operatorul Bell ne oferă primele informații despre datele de actualizare la Ice Cream Sandwich pentru telefoane precum HTC Sensation și Samsung Galaxy S II. în prealabil vă prezentam o...

Veștile bune vin ca de obicei de pe continentul american, unde operatorul Bell ne oferă primele informații despre datele de actualizare la Ice Cream Sandwich pentru telefoane precum HTC Sensation și Samsung Galaxy S II. în prealabil vă prezentam o listă cu device-urile care vor primi Android 4.0 la anul, iar acum încep să apară și perioadele în care se va realiza update-ul.

Ei bine aflați că HTC Sensation va fi actualizat în februarie 2012, în vreme ce Samsung Galaxy S II va putea rula Android Ice Cream Sandwich din aprilie. Evident, aceste date se aplică Americii, iar în Europa poate vom avea noroc și vom primi mai devreme software-ul doar am primit și Galaxy S II cu luni bune înainte, nu-i așa? Cu câteva zile în urma vedeam că o versiune preliminară a ROM-ului ICS pentru Galaxy S II a ajuns pe web și deja există persoane care testează acest release pe telefonul lor.

în acest weekend a sosit și Android 4.0 pe Nexus S, iar asta înseamnă că s-a dat oficial startul la update-uri pentru telefoanele Android. Motorola anunțase în prealabil că de îndată ce Nexus S își va primi ICS-ul vor trece doar 6 săptămâni și modele precum Motorola Droid RAZR și tabletele XOOM vor beneficia de cel mai nou Android. Rețineți că datele menționate mai sus sunt estimări și nu sunt bătute în cuie... știm doar că unii producători au obiceiul să întârzie astfel de release-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×