Iată primele imagini cu telefonul Sony Xperia axat pe selfie-uri; Vine cu blitz frontal!

1.382 ori
<b>Iată primele imagini cu telefonul Sony Xperia axat pe selfie-uri; Vine cu blitz frontal!</b>știm că HTC pregătește telefonul "Eye" axat pe selfie-uri, iar camerele frontale de top sunt la mare căutare și în rândul producătorilor chinezi de handseturi. Sony vrea totuși să iasă în evidență și ne pregătește un smartphone axat pe...

știm că HTC pregătește telefonul "Eye" axat pe selfie-uri, iar camerele frontale de top sunt la mare căutare și în rândul producătorilor chinezi de handseturi. Sony vrea totuși să iasă în evidență și ne pregătește un smartphone axat pe selfie, care va debuta cu un blitz frontal.

Zvonurile afirmă că noul model, care apare în imaginile din acest articol va purta numele de Xperia C3, deși el nu a fost confirmat deocamdată. Terminalul vine cu o cameră frontală de mari dimensiuni și cu blitz LED lângă ea. Sincer să fiu mă mir că nu există mai multe companii care să se fi gândit la acest aspect. în imaginile ajunse pe web vedem noul venit în culoarea turcoaz, dar îl așteptăm și în alte nuanțe.

Sony Xperia C3

Telefonul ar urma să sosească cu o baterie de 2500 mAh și aparent ar primi un eveniment de debut în această săptămână. Dacă prinde la public acest experiment, atunci mă aștept ca mulți alți producători să adopte blitzuri frontale, deci există și soluții mai ingenioase. Spre exemplu LG G Pro 2 își face ecranul foarte foarte alb pentru a ilumina o captură selfie, în loc de blitz.

Sony Xperia axat pe selfie-uri

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×