Noi machete iPhone 6 apar În culori variate

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.255 ori
<b>Noi machete iPhone 6 apar În culori variate</b>Faimosul blogger și leakster Sonny Dickson, una dintre cele mai de încredere surse când vine vorba de informații despre produse Apple, a postat o fotografie cu machete de iPhone 6 în toate cele 3 culori. Observăm și varianta&nbsp;aurie printre ele,...

Faimosul blogger și leakster Sonny Dickson, una dintre cele mai de încredere surse când vine vorba de informații despre produse Apple, a postat o fotografie cu machete de iPhone 6 în toate cele 3 culori. Observăm și varianta aurie printre ele, despre care v-am relatat deja aici.

Vă reamintesc că iPhone 5s este cel care a declanșat mania telefoanelor aurii, toți marii producători lansând apoi handseturi cu această nuanță. Deocamdată Dickson confirmă doar versiuni de culoare pentru iPhone 6 care au existat și în cazul lui iPhone 5s, deci nici o schimbare aici. în ultimele săptămâni aceeași sursă a menționat prezența unui ecran curbat pe noul iPhone și a reconfirmat mutarea butonului On/Off pe partea laterală a handsetului Apple.

Mulți au remarcat și o similaritate între spatele noului iPhone și un HTC One M8 de exemplu, mai ales cu acele dungi din zona superioară și inferioară, întreruperi ale metalului cu zone din plastic. E drept că am aflat recent că nu ar trebui să ne luăm după machete și că zona din spate nu va arăta chiar cum credem noi. E oare iPhone 6 cel mai prost păzit secret al Apple de până acum?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×