Iată primele impresii despre Sharp Aquos Crystal, cel mai stilat telefon al momentului (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sharp 2.413 ori
<b>Iată primele impresii despre Sharp Aquos Crystal, cel mai stilat telefon al momentului (Video)</b>Sharp Aquos Crystal este singurul telefon de pe planetă care poate pretinde că este cu adevărat un device edge to edge. El a făcut sacrificii uriașe, excluzând până și camera frontală din zona superioară frontală. Ei bine, el a ajuns la...

Sharp Aquos Crystal este singurul telefon de pe planetă care poate pretinde că este cu adevărat un device edge to edge. El a făcut sacrificii uriașe, excluzând până și camera frontală din zona superioară frontală. Ei bine, el a ajuns la Marques Brownlee, un reputat reviewer de terminale mobile.

El îl compară cu mai vechiul Zune HD și îi laudă pe cei de la Sharp pentru originalitate și curaj de a se abate de la standard, eliminand pe cat posibil marginile ecranului. Stratul de sticlă se vede clar suprapus peste metal, iar acest model are și o "bărbie" în zona inferioară, care include camera frontala. Aparent Sharp recomandă să țineți telefonul invers pentru a face captura cu camera foto frontală. Tot un sacrificiu este și renunțarea la earpiece din zona superioară.

Acesta a fost înlocuit cu un panou de ecran care vibrează la diferite frecvente, generând sunetul apelului telefonic. Astfel, "sacrificiul" a devenit feature într-un mod incredibil, care amintește de acea tehnologie de "conducere a sunetului prin osul uman". Ecranul arăta fantastic, iar interfața camerei arata și ea bine. Ați cumpăra un astfel de handset?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×