Iată primele mostre foto realizate cu iPhone XS, care arată fantastic de bine

1.933 ori
<b>Iată primele mostre foto realizate cu iPhone XS, care arată fantastic de bine</b>La doar câteva zile distanță de la startul livrărilor vedem iată și primele mostre foto realizate cu noul iPhone Xs, telefon care pune accentul pe schimbări de cameră în special. Trebuie spus din start faptul că imaginile prezentate aici arată

Era de aşteptat să începem să vedem mostre foto realizate cu iPhone XS, mai ales că terminalul a început să fie deja oferit la precomandă de vineri şi a ajuns şi pe mâna marilor publicaţii tech. Cum aceasta este o generaţie "S", accentul se pune pe upgrade-ul de cameră, ajutat şi de noul CPU cu un nou ISP, plus noi funcţionalităţi software (reglaj F stop din soft). Aveţi mostre spectaculoase mai jos.

Mostra foto iPhone Xs

Cei care fac onorurile la capitolul captură foto sunt Austin Mann, un fotograf turistic, care pune mereu mâna primul pe iPhone-urile noi. Apoi al doilea set de fotografii vine de la Pete Souza, fost fotograf la Casa Albă în epoca lui Barack Obama. El a făcut o serie de fotografii la Washington şi le-a publicat în Daily Mail, din Marea Britanie. Fotografiile lui Austin Mann din Zanzibar sunt spectaculoase.

Mostra foto iPhone Xs

De la spuma apei care se izbeşte de ţărm la azuriul Oceanului şi ţetele perfect redate ale vâslaşilor, toate acest fac ca iPhone XS să pară "telefonul anului", la cameră. Vedem contraste perfecte, culori ultra realiste şi foarte vii în acelaşi timp, perspective unice cu acea ţestoasă şi fundalul blurat. Captura de la apus sau răsărit generează poze demne de wallpaper şi fără cusur. Dynamic range perfect. 

Mostra foto iPhone Xs

Mostra foto iPhone Xs

Mostra foto iPhone Xs

Acestea sunt capturile lui Mann, iar cele ale lui Souza mizează mult pe contrast şi umbre. Vedem monumente din Washington, statui, protestatari şi capturi realizate la muzee, unde apare şi ceva grain. Marea problemă cu cele două seturi de capturi este că aceşti fotografi experţi ar face capturi geniale şi cu un Nokia 8110 4G, având ochiul format şi experienţă.

Mostra foto iPhone Xs

Mostra foto iPhone Xs

Noi aşteptăm verdictul lui SuperSaf, vedem ce are de spus şi DxOMark şi apoi evident că o să facem şi noi galerii ample cu noile iPhone-uri. Mai jos aveţi linkuri spre galeriile complete la rezoluţie înalta realizate de cei doi fotografi:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 😊

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×