Toată lumea e păcălită de calitatea ecranului lui iPhone XR; Iată un test în orb inedit (Video)

4.545 ori
<b>Toată lumea e păcălită de calitatea ecranului lui iPhone XR; Iată un test în orb inedit (Video)</b>Un lucru pe care toți l-au criticat la noul iPhone XR a fost rezoluția HD+ a ecranului de 6.1, aceasta fiind dezamăgitoare pentru un telefon care ajunge să coste peste 4000 lei în varianta de bază. Aparent, în realitate calitatea ecranului

Cum Apple iPhone XR a debutat la final de octombrie, au început să apară tot mai multe teste ale sale şi verdicte, dar dacă vă uitaţi la comentariile din online, toată lumea critică rezoluţia. Cei care mai degrabă nu au pus mâna pe telefon insistă că 1792 x 828 pixeli nu e suficient în ziua de azi, mai ales pe o diagonală de 6.1 inch. Aici apare farsa de mai jos, sau mai bine zis testul în orb.

Test comparativ iPhone XR

Ai zice că un ecran LCD de acest tip nu se va vedea prea spectaculos. Ei bine panoul îşi face treaba bine, de vreme ce este confundat cu unul OLED sau cu unul Full HD. Persoanele care au participat la acest test în orb au fost întrebate care e ecranul de iPhone XR şi care e ecranul Full HD dintre cele două pe care le aveau în faţă. Majoritatea au fost induşi în eroare şi au fost surprinşi să afle că ecranul pe care l-au ales provenea de la un iPhone XR.

Telefonul Apple era pus lângă un Xiaomi Pocophone F1, care vine cu rezoluţie Full HD+ (2246 x 1080 pixeli). Ambele telefoane au avut bretoanele ascunse şi au fost introduse într-un mecanism special care lasă să se vadă doar imaginea. Ambele au fost setate la luminozitate maximă, iar pe iPhone XR a fost dezactivată şi funcţia True Tone. Nu se face streaming, iar clipul de test este stocat local, să nu fie dubii.

La un moment dat iPhone XR avea scorul de 22 la zero faţă de Pocophone, deci e clar ce preferă lumea. Practic nimeni nu a ales ecranul de Pocophone F1, oricât de şocant ar părea. Oricine a văzut un telefon Apple în ultimii ani ştie că ecranele de pe iPhone au mereu o calitate deosebită. Chiar şi modele ca iPhone 6, 6s, 7 au ecrane respectabile, care se ţin excelent la luminozitate, claritate şi orice mai doriţi. Şi asta chiar în lipsa unei cantități mari de pixeli.

Aşteptăm acum să ne vină şi telefonul în teste pentru a putea da şi noi un verdict.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×