Iată și primele benchmark-uri ale lui Samsung Galaxy S III, mai bun decât HTC One X, One S și iPhone 4S

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.768 ori
<b>Iată și primele benchmark-uri ale lui Samsung Galaxy S III, mai bun decât HTC One X, One S și iPhone 4S</b>Acum că s-a terminat nebunia cu Samsung Galaxy S III și lansarea sa, e momentul să analizăm cu atenție noul terminal, dincolo de perdeaua de marketing. La prima vedere avem un design neimpresionant și nimic cu adevărat nou/imprevizibil la capitolul...

Acum că s-a terminat nebunia cu Samsung Galaxy S III și lansarea sa, e momentul să analizăm cu atenție noul terminal, dincolo de perdeaua de marketing. La prima vedere avem un design neimpresionant și nimic cu adevărat nou/imprevizibil la capitolul dotări hardware. Hai să vedem totuși cum se descurcă aceasta îmbinare de hardware cu software în testele benchmark.

Avem de-a face aici cu un telefon care vine cu un procesor quad core Exynos 4 de 1.4 GHz și dotat și cu 1 GB RAM. Noul Galaxy S rulează Android 4.0.4 și obține 5642 de puncte în benchmark-ul Quadrant, conform testelor celor de la GSMArena. Punctajul este impresionant, mai ales că HTC One X scoate doar 4842 puncte, iar One S atinge un respectabil 5047, dar tot sub performanta noului Exynos. Samsung Galaxy S II și Sony Xperia S de abia țin pasul, cu 3053, respectiv 3173 puncte.

Samsung Galaxy S III SunSpider

Victoria lui Galaxy S III în Quadrant e asigurată de GPU-ul Mali-400MP, de care HTC One X nu se poate apropia deocamdată. în testul SunSpider, benchmark-ul JavaScript bazat pe performanta procesorului, Galaxy S III a obținut 1479 de puncte, iar aici mai puțin înseamnă mai bun. Cele patru core-uri de 32 nm și 1.4 GHz și-au făcut treaba, iar noul Samsung a depășit încă o dată HTC One X, One S și chiar și pe iPhone 4S, care a scos cu 800 de puncte mai mult, deci mai slab.

în cele din urmă, în BrowserMark, Galaxy S III a dărâmat toate competiția, obținând un scor de 169.811 puncte, asta în vreme ce HTC One X și One X nici nu au depășit 100.000, iar iPhone 4S a atins doar 88.725. Să vedem acum și cum se va comporta în viața de zi cu zi Galaxy S III, deoarece nu benchmark-urile sunt totul, ci interacțiunea umană.

Samsung Galaxy S III BrowserMark

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×