Primul telefon cu 2 GB RAM vine de la LG, rival pentru Galaxy S III? Iată-l pe Optimus LTE2

1.593 ori
<b>Primul telefon cu 2 GB RAM vine de la LG, rival pentru Galaxy S III? Iată-l pe Optimus LTE2</b>LG nu se lasă mai prejos și auzind vestea lansării lui Samsung Galaxy S III a scos la înaintare propriul super smartphone: LG Optimus LTE2. Acesta iese în evidență prin faptul că oferă utilizatorilor nu mai puțin de 2 GB RAM, o premieră în...

LG nu se lasă mai prejos și auzind vestea lansării lui Samsung Galaxy S III a scos la înaintare propriul super smartphone: LG Optimus LTE2. Acesta iese în evidență prin faptul că oferă utilizatorilor nu mai puțin de 2 GB RAM, o premieră în lumea telefoanelor mobile.

Designul urmează formatul pătrățos al precedentelor modele LG din ultimele luni și observăm că butonul Home a fost mărit și rotunjit, ca și la Galaxy S III. în plus, în vreme ce Samsung a optat pentru o carcasă din plastic, LG a ales o combinație de sticlă și metal, care ar putea funcționa în favoarea sa. Ecranul de pe LG Optimus LTE2 este un IPS TrueHD, cel mai probabil cu rezoluție 720p. Partea cu "True" se referă la o aranjare standard RGB pentru subpixeli, asta în vreme ce noul Galaxy S se bazează pe un layout PenTile RGBG.

Noul smartphone LG mai oferă și încărcare fără fir prin inducție, conectivitate LTE, o cameră controlabilă prin voce, Android 4.0 și o baterie de 2.150 mAh. Din păcate nu știm ce fel de procesor se afla în interiorul acestui nou venit, dar șansele sunt mari să fie Snapdragon S4, mai ales că avem LTE la bord și quad core-urile nu se înțeleg cu standardurile LTE + 3G din SUA de exemplu. Noul LG va sosi pe piața coreeană la mijlocul acestei luni și probabil la vară și la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×