Primul telefon cu 2 GB RAM vine de la LG, rival pentru Galaxy S III? Iată-l pe Optimus LTE2

Autor:  | Publicat în:  LG 1.554 ori
<b>Primul telefon cu 2 GB RAM vine de la LG, rival pentru Galaxy S III? Iată-l pe Optimus LTE2</b>LG nu se lasă mai prejos și auzind vestea lansării lui Samsung Galaxy S III a scos la înaintare propriul super smartphone: LG Optimus LTE2. Acesta iese în evidență prin faptul că oferă utilizatorilor nu mai puțin de 2 GB RAM, o premieră în...

LG nu se lasă mai prejos și auzind vestea lansării lui Samsung Galaxy S III a scos la înaintare propriul super smartphone: LG Optimus LTE2. Acesta iese în evidență prin faptul că oferă utilizatorilor nu mai puțin de 2 GB RAM, o premieră în lumea telefoanelor mobile.

Designul urmează formatul pătrățos al precedentelor modele LG din ultimele luni și observăm că butonul Home a fost mărit și rotunjit, ca și la Galaxy S III. în plus, în vreme ce Samsung a optat pentru o carcasă din plastic, LG a ales o combinație de sticlă și metal, care ar putea funcționa în favoarea sa. Ecranul de pe LG Optimus LTE2 este un IPS TrueHD, cel mai probabil cu rezoluție 720p. Partea cu "True" se referă la o aranjare standard RGB pentru subpixeli, asta în vreme ce noul Galaxy S se bazează pe un layout PenTile RGBG.

Noul smartphone LG mai oferă și încărcare fără fir prin inducție, conectivitate LTE, o cameră controlabilă prin voce, Android 4.0 și o baterie de 2.150 mAh. Din păcate nu știm ce fel de procesor se afla în interiorul acestui nou venit, dar șansele sunt mari să fie Snapdragon S4, mai ales că avem LTE la bord și quad core-urile nu se înțeleg cu standardurile LTE + 3G din SUA de exemplu. Noul LG va sosi pe piața coreeană la mijlocul acestei luni și probabil la vară și la noi.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×