LG Optimus L7 Își Începe asaltul european, În curând și În România!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.714 ori
<b>LG Optimus L7 Își Începe asaltul european, În curând și În România!</b>După cum știți deja, am declarat oficial LG drept compania cea mai prolifica de la MWC 2012, deoarece au adus la standul lor cele mai multe produse noi. Printre acestea se număra atât primul lor telefon quad core, LG Optimus 4X HD, cât și un nou...

După cum știți deja, am declarat oficial LG drept compania cea mai prolifica de la MWC 2012, deoarece au adus la standul lor cele mai multe produse noi. Printre acestea se număra atât primul lor telefon quad core, LG Optimus 4X HD, cât și un nou terminal 3D și seria L. Aceasta include câte un model pentru toată lumea: un low end, midrange și high end-ul Optimus L7. Acesta din urmă a ajuns în Europa, unde este disponibil chiar începând de azi.

Terminalul va debuta treptat în țările Bătrânului Continent și îl așteptăm cu nerăbdare și la noi, mai ales că LG Optimus L3 deja și-a făcut apariția local. LG Optimus L7 păstrează același look pătrățos care definește Seria L și rulează Android 4.0 ICS într-o variantă personalizată. Smartphone-ul vine cu un display IPS de 4.3 inch, cu o rezoluție de 800 x 480 pixeli, un procesor single core Cortex A5 de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB memorie internă și slot microSD.

în spate avem o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED, iar alte dotări includ și o baterie de 1700 mAh, o capacitate surprinzătoare pe lângă restul dotărilor. Rețineți că atunci când am spus că acesta este un model high end m-am referit strict în cadrul seriei L, deoarece specificațiile sale sunt destul de modeste pentru un smartphone din 2012. Avem și un preț pentru acest terminal și anume 319 euro, fără abonament. îl găsește vreunul dintre voi tentant pe L7?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×