Iată toate clipurile video oficiale legate de iPhone 6, iPhone 6 Plus și Apple Watch (Video)

1.308 ori
<b>Iată toate clipurile video oficiale legate de iPhone 6, iPhone 6 Plus și Apple Watch (Video)</b>Dacă v-a fost dor de Jony Ive și accentul său britanic, dar și cuvintele alese, printre care se număra mereu "elegant", "unic", "nemaivăzut" și "design" repetate de 1600 de ori îl puteți auzi în unul dintre clipurile de mai jos. Apple a publicat...

Dacă v-a fost dor de Jony Ive și accentul său britanic, dar și cuvintele alese, printre care se număra mereu "elegant", "unic", "nemaivăzut" și "design" repetate de 1600 de ori îl puteți auzi în unul dintre clipurile de mai jos. Apple a publicat pe YouTube clipurile oficiale asociate noilor sale produse și servicii lansate ieri.

Să le luăm pe rând! Avem întâi un clip în care Jimmy Fallon și Justin Timberlake se laudă cu cât sport au făcut și ce prăjituri au mai mâncat, scoțând în evidență funcțiile zonei Health din iOS 8.

Apoi avem un clip foarte bine randat pentru Apple Watch, care mie mi se pare inspirat de reclamă la Nokia 808 Pureview, aceea cu soundtrack de Glitch Mob.

Apple a publicat o reclamă cam neinspirată la iPhone 6, una care va apărea pe TV și include vocile lui Timberlake și Fallon cântând la unison soundtrackul din 2001 Odiseea Spațială.

Printre clipuri veți găsi și un scurt extras din noul album al formației U2, care mai nou își oferă întregul album pe iTunes, complet gratuit.

Avem și un clip cu Apple Watch, care îi scoate în evidență funcțiile de fitness. Spre exemplu el vă poate aminti să faceți 30 de minute de sport pe zi și să vă ridicați în picioare măcar 1 minut la fiecare oră petrecută jos. Ca să nu mai vorbim de numărul pași pe care trebuie să îi faceți zilnic.

Stresant sau salvator de viață?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×