IDF 2014: Intel anunță disponibilitatea comercială a modemului său XMM 7260 de pe telefonul Samsung Galaxy Alpha

606 ori
<b>IDF 2014: Intel anunță disponibilitatea comercială a modemului său XMM 7260 de pe telefonul Samsung Galaxy Alpha</b>în această săptămână are loc Intel Developer Forum, eveniment la care Intel își prezintă noile soluții, de la procesoare, la modemuri și soluții software. Printre noutăți se numără și Intel Edison, un computer de mărimea unui timbru, dar...

în această săptămână are loc Intel Developer Forum, eveniment la care Intel își prezintă noile soluții, de la procesoare, la modemuri și soluții software. Printre noutăți se numără și Intel Edison, un computer de mărimea unui timbru, dar și modemul Intel XMM 7260.

Acesta este integrat în telefonul Samsung Galaxy Alpha, care a primit un clip hands on de la noi la IFA 2014. Acest model a fost anunțat la nivel comercial cu ocazia lui IDF 2014, el și versiunea XMM 7262 suportând unele dintre cele mai rapide standarde din industrie. Astfel, sunt atinse viteze de download de până la 300 Mbps, folosind LTE de Categoria 6. Modemurile sunt modele LTE de a doua generație și sunt și eficiente la capitolul consum.

Samsung Galaxy Alpha este un telefon cu margini metalice, ecran 720p de 4.7 inch și o grosime de doar 6.7 mm. Acest model are un spate din policarbonat, o cameră de 12 MP cu blitz LED și are un feeling plăcut în mâna utilizatorului. Primim și o baterie de 1860 mAh și două versiuni de procesor: Exynos 5 octa core și quad core Snapdragon 801, ambele cu 2 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×