Iată un concept LG G5 bazat pe leak-urile din ultima vreme; este adus și un panou spate din piele aici

Autor:  | Publicat în:  LG 1.759 ori
<b>Iată un concept LG G5 bazat pe leak-urile din ultima vreme; este adus și un panou spate din piele aici</b>Mai avem de așteptat doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni p&acirc;nă la show-ul Mobile World Congress 2016, mai precis p&acirc;nă pe 21 februarie. &Icirc;n această zi LG ne pregătește un eveniment special de presă &icirc;n care cel mai probabil va...

Mai avem de așteptat doar câteva săptămâni până la show-ul Mobile World Congress 2016, mai precis până pe 21 februarie. În această zi LG ne pregătește un eveniment special de presă în care cel mai probabil va debuta oficial nimeni altul decât modelul G5, un terminal de tip flagship cu dotări de top.

Pe baza leak-urilor din ultima vreme, designer-ul Vuk Nemanja și-a luat puțin timp pentru a crea un concept pentru viitorul smartphone LG G5 ce poate fi văzut în imagini. Acesta alege să meargă pe un display de tip edge-to-edge, dar și pe o carcasă cu ramă metalică, detaliu pe care sud-coreenii l-ar putea utiliza aici.

De asemenea, Vuk Nemanja decide să randeze produsul și în variante cu spate din piele, material utilizat anterior pe flagship-ul LG G4. Portul USB Type-C se află la bază însoțit de difuzor și microfon, în timp ce pe spatele device-ului regăsim camera foto duală (16 megapixeli + 8 megapixeli), și scanner-ul de amprente.

Ținând cont de imaginile ajunse pe web anterior, design-ul lui LG G5 ar putea arăta în mare parte astfel, desigur grosimea urmând a fi ceva mai redusă decât aici. Ați prefera în continuare un smartphone cu spate din piele, sau unul complet metalic ar fi alegerea mai inspirată pentru voi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×