Iată un posibil panou de ecran pentru Samsung Galaxy S IV: 4.99 inch, FHD, 440 ppi

1.638 ori
<b>Iată un posibil panou de ecran pentru Samsung Galaxy S IV: 4.99 inch, FHD, 440 ppi</b>O fotografie realizată la CES 2013, a surprins o listă cu evoluția panourilor de ecrane pentru terminalele Samsung în ultimii ani. Cel mai interesant exemplar din lista este totuși cel din 2013, un ecran FHD de 4.99 inch, cu densitate de 440 PPI....

O fotografie realizată la CES 2013, a surprins o listă cu evoluția panourilor de ecrane pentru terminalele Samsung în ultimii ani. Cel mai interesant exemplar din lista este totuși cel din 2013, un ecran FHD de 4.99 inch, cu densitate de 440 PPI. Acest display ar putea fi de fapt ecranul lui Samsung Galaxy S IV, conform zvonurilor.

Vorbim despre un ecran Full HD de aproape 5 inch, care deja a început să fie standardul pentru telefoanele moderne, după cum ne-a dovedit și CES. O nouă versiune de ecran AMOLED de la Samsung va aduce un consum cu 25% mai scăzut de energie și noi materiale folosite pentru a crea panoruile. Un mod de funcționare low power va aduce o economisire a energiei de încă 47%, se pare. Samsung Galaxy S IV ar putea renunța la ecranul PenTile de pe Galaxy S III, folosind o matrice RGB, că pe Galaxy Note II.

Rămâne de văzut acum ce fel de procesor, memorie și ce design va avea noul device. Bănuiesc că va fi un Cortex A15, probabil quad core, iar memoria va fi de 16/32/64 GB, plus 2 GB RAM, slot microSD și o nouă gamă de gesturi de control specifice își va face loc printre dotări. Așteptați-vă și la un upgrade de cameră, poate la 13 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×