Ice Cream Sandwich pe Nexus S - iată un tutorial de instalare! Link de download aici!

4.023 ori
<b>Ice Cream Sandwich pe Nexus S - iată un tutorial de instalare! Link de download aici!</b>Nu fiți invidioși pe cei care au cumpărat un Samsung Galaxy Nexus, voi posesori de Samsung Nexus S. și mai ales acum, când puteți instala Ice Creăm Sandwich pe telefoanele voastre, evident prin metodă manuală de actualizare. Mai jos găsiți un...

Nu fiți invidioși pe cei care au cumpărat un Samsung Galaxy Nexus, voi posesori de Samsung Nexus S. și mai ales acum, când puteți instala Ice Cream Sandwich pe telefoanele voastre, evident prin metodă manuală de actualizare. Mai jos găsiți un tutorial pentru update-ul la Android 4.0 al telefonului, iar aici se află linkul de download de care aveți nevoie.

De la linkul de mai sus descărcați un pachet software pe care apoi trebuie să îl redenumiți în update.zip, pentru ca apoi să îl copiați în memoria internă a lui Nexus S. După ce ați trecut de această etapă, închideți smartphone-ul și țineți apăsat pe butonul volum sus și power pentru a reboota bootloaderul. Apoi folosiți butonele de volum pentru a naviga, selectați recovery și utilizați butonul power pentru a confirma selecția.

Vor apărea pe ecran un triunghi de avertizare și o săgeată, după care va trebui să țineți apăsat pe butonul power și să apăsați pe volum sus. își va face apariția un meniu, din care selectați "apply update from /sdcard" și apoi alegeți update.zip din listă. Urmează actualizarea propriu-zisă, iar după terminarea să selectați "reboot system now". Acum veți avea la dispoziție noul Android 4.0.3 pe Nexus S și vă veți bucura de aceeași experiență ca și un posesor de Galaxy Nexus.

Puteți cumpăra telefonul la prețul de 1.278 lei de la evoMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×