Sony Ericsson prezintă primul ROM personalizat pentru Android Ice Cream Sandwich (Video)

2.876 ori
<b>Sony Ericsson prezintă primul ROM personalizat pentru Android Ice Cream Sandwich (Video)</b>Dacă până acum am avut de-a face doar cu varianta stock de Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cea prezenta pe Galaxy Nexus, ei bine pregătiți-vă pentru un 2012 al personalizărilor. Probabil că fanii HTC deja visează frumos, cu gândul la HTC Sense...

Dacă până acum am avut de-a face doar cu varianta stock de Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cea prezenta pe Galaxy Nexus, ei bine pregătiți-vă pentru un 2012 al personalizărilor. Probabil că fanii HTC deja visează frumos, cu gândul la HTC Sense 4.0 aplicat peste ICS. Astăzi aflăm cum are Sony Ericsson de gând să personalizeze interfața celui mai nou Android.

Ceea ce vedeți aici este un ROM alpha al celor de la SE, care aduce câteva modificări de look și feeling. Acest build are mai degrabă rol de preview, decât de soft pe care să îl găsim pe net în curând și să ne jucăm cu el. Nici dacă ar fi pus pe web la liber acest ROM nu i-am găsi mare folos, deoarece funcții că telefonia, WiFi sau aplicațiile Google nu sunt active încă.

Mai aflăm și că doar modele precum Xperia Arc S, Xperia neo V și Xperia Ray vor beneficia de acest nou ROM. Restul telefoanelor de la Sony Ericsson vor primi actualizarea în varianta finală. Pentru cei care sunt dezvoltatori și doresc să riște, aflați că este nevoie ca telefonul să treacă prin flashing și să ruleze softul cu buildul 4.0.2.A.0.42. De asemenea, este nevoie și de o deblocare de bootloader.

Printre noutățile pe care le aduce acest ROM se număra fontul Roboto, tema Holo, controlul playerului audio din ecranul de blocare, o interfață nouă în meniul de Setări și în browserul web. în plus, s-a schimbat interfața în segmentul de multitasking și în bară de mesagerie. Mai multe detalii în clipul de mai jos:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×