Ice Screen, la limita dintre tableta și Smart TV: Un terminal Android de 26 de inch

924 ori
<b>Ice Screen, la limita dintre tableta și Smart TV: Un terminal Android de 26 de inch</b>Tencent și TCL Multimedia au prezentat recent Ice Screen, care deși la prima vedere pare o tabletă, e de fapt un soi de Smart TV cu Android la bord și diagonală de 26 inch. Cele două companii afirmă că Ice Screen are ca punct central 4 funcții de...

Tencent și TCL Multimedia au prezentat recent Ice Screen, care deși la prima vedere pare o tabletă, e de fapt un soi de Smart TV cu Android la bord și diagonală de 26 inch. Cele două companii afirmă că Ice Screen are ca punct central 4 funcții de bază: portabilitatea, playerul video de mare viteză, albume foto și comunicații HD.

E bizar faptul că acest produs e promovat ca un sistem de divertisment mobil, deși nu pare a avea alimentare pe bază de baterie. Poate că ideea de portabilitate se referă la cât de ușor e să muți acest Smart TV oriunde dorești și apoi să îl conectezi la priză, el părând destul de subțire și ușor. Aflați că Ice Screen suporta o rezoluție de 1366 x 768 pixeli și e capabil de browsing web, streaming de muzică și video, plus jocuri folosind serviciile QQ.

Ca hardware, Ice Screen aduce un procesor dual core Cortex A9 la 1 GHz, iar acest Smart TV folosește un GPU Mali 400 și dispune și de 4 GB RAM. Terminalul oferă suport pentru carduri de memorie de până la 32 GB, iar alte specificații includ WiFi, porturi USB, ieșire HDMI și un jack audio de 3.5 mm. în plus beneficiem și de suport pentru telecomandă prin infraroșu, iar prețul acestui produs este 315 dolari. Smart TV-ul poate fi comandat din China acum, având o dată de lansare de 3 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×