Nokia quad core cu Windows Phone 8 si ecran HD Într-o (presupusa) imagine parțială

1.541 ori
<b>Nokia quad core cu Windows Phone 8 si ecran HD Într-o (presupusa) imagine parțială</b>Cu nici două săptămâni înainte de Nokia World, evenimentul de pe 5 septembrie în cadrul căruia vor debuta terminalele Nokia cu WP8, au început să apară și primele scurgeri de informații. Imaginea zilei reprezintă o porțiune a unui nou model...

Cu nici două săptămâni înainte de Nokia World, evenimentul de pe 5 septembrie în cadrul căruia vor debuta terminalele Nokia cu WP8, au început să apară și primele scurgeri de informații. Imaginea zilei reprezintă o porțiune a unui nou model Nokia, cu design pătrățos și aparent și cu procesor quad core, dacă ne luăm după sursa acestei informații.

Aceeași sursă afirmă că terminalul vine cu ecran HD, rulează Windows Phone 8, iar designul sau trebuie să recunosc că mă intrigă. în primul rând, Nokia a folosit în ultima vreme un format rotunjit pe terminalele sale moderne, iar un device gros și pătrățos nu se încadrează în aceeași direcție. Apoi mi se pare ciudată și acea grilă sau port din partea superioară, care nu seamănă cu nimic cunoscut. Să fie un nou tip de port HDMI, un alt difuzor sau un nou tip de port de conectare USB?

Nokia quad core cu Windows Phone 8 si ecran HD Într-o (presupusa) imagine parțială

în fine remarc și lateral o serie de punctulețe/orificii care duc cu gandul la încă un difuzor, ceea ce ar face din acest model un veritabil music phone. Speculațiile pun în acest moment grosimea acestui terminal pe seama includerii unei camere PureView, dar ca de obicei vă sfătuim să luați această imagine doar că pe un zvon sau un posibil concept. Miercurea viitoare vom afla și cum arată primele modele Lumia cu WP8!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×