HTC Iolite, acum si cu imagini disponibile

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.662 ori
<b>HTC Iolite, acum si cu imagini disponibile</b>Dupa ce HTC Iolite scapase pe Internet, sub forma unei liste de specificatii, iata ca avem si o prima imagine cu acest nou terminal, obtinuta prin intermediul celor de la jouwmobiel.nl. Site-ul olandez afirma ca Iolite nu va fi numele oficial al...

Dupa ce HTC Iolite scapase pe Internet, sub forma unei liste de specificatii, iata ca avem si o prima imagine cu acest nou terminal, obtinuta prin intermediul celor de la jouwmobiel.nl.

Site-ul olandez afirma ca Iolite nu va fi numele oficial al terminalului, iar el se va afla undeva intre Touch 3G si Touch Diamond, in privinta pretului si specificatiilor. Aflam si ca display-ul sau va fi unul QVGA si nu WQVGA, cum mentionam anterior, iar handsetul va rula TouchFLO 3D, celebra interfata care a consacrat modelul HTC Touch Diamond.

TouchFLO 3D pe un ecran QVGA? Asta inseamna ca developerii de la XDA vor avea toate motivele sa porteze interfata si pe alte terminale QVGA, gen Kaiser,  folosind codul furnizat de HTC. Sa fie Iolite primul dintr-o serie de smartphone-uri menite sa il inlocuiasca pe Diamond? Deocamdata asa se pare, dar HTC a anuntat ca va lansa 10 terminale in acest an, deci lista este deschisa.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×