IcePhone, un telefon Windows Mobile cu multe fatete

1.254 ori
<b>IcePhone, un telefon Windows Mobile cu multe fatete</b>IcePhone este mai mult decat un concept, el fiind un smartphone 3G caruia i se pot atasa diferite accesorii care ii imbunatatesc functiile. Astfel, terminalul soseste cu un touchscreen, tastatura full QWERTY si un al treilea panou functional care poate...

IcePhone este mai mult decat un concept, el fiind un smartphone 3G caruia i se pot atasa diferite accesorii care ii imbunatatesc functiile. Astfel, terminalul soseste cu un touchscreen, tastatura full QWERTY si un al treilea panou functional care poate avea rolul de controller pentru jocuri.

IcePhone a fost creat drept "telefonul pentru supravietuire" si va fi vandut de catre o companie medicala, el incluzand un ghid de prim ajutor si numeroase alte functii medicale. Din pacate, o astfel de nisa ar limita popularitatea terminalului, dupa cum o va face si pretul de aproape 1000 de dolari. Mai aflam ca IcePhone include si un buton pentru urgente, care suna automat la numarul special universal, activand si GPS-ul integrat, astfel incat sa puteti fi gasiti cu usurinta.

Printre specificatiile sale se numara conectivitatea GSM quadband 850/900/1800/1900, GPRS/EDGE, HSDPA 7.2 Mbps si UMTS 2100, plus un display de 3 inchi cu rezolutie de 240 x 400 pixeli (TFT touchscreen). Sub carcasa lui IcePhone se ascunde un procesor Freescale iMX31 de 532 MHz, iar printre dotarile acestui terminal se mai numara si o camera de 3.1 megapixeli, WiFi b/g si o baterie de 1250 mAh. Telefonul va debuta in Tailanda si va sosi pe piata din Marea Britanie pana in luna mai a lui 2009.

Sursa:  Boygeniusreport.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×