Două noi clipuri hands on cu Windows Phone 8 GDR3/Bittersweet Shimmer (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.105 ori
<b>Două noi clipuri hands on cu Windows Phone 8 GDR3/Bittersweet Shimmer (Video)</b>Ieri vă informam cu privire la câteva dintre funcțiile pe care Windows Phone 8 GDR3 le va aduce pe terminalele pe care va sosi acest update, iar astăzi avem parte de două clipuri hands on care ne prezintă aceste funcții. Această actualizare are...

Ieri vă informam cu privire la câteva dintre funcțiile pe care Windows Phone 8 GDR3 le va aduce pe terminalele pe care va sosi acest update, iar astăzi avem parte de două clipuri hands on care ne prezintă aceste funcții. Această actualizare are numele de cod Bittersweet Shimmer pe terminalele Nokia, se pare.

Iată și cum au apărut aceste clipuri: un norocos a cumpărat de pe Craigslist un Nokia Lumia 920, care a sosit cu acest software preinstalat. E vorba despre Windows Phone 8 build 10484 GDR3. Printre noile funcții se număra posibilitatea de a asocia sunete customizate pentru SMS-uri, mailuri și remindere, compatibilitate Bluetooth cu numeroase terminale, mod special pentru condus (Driving Mode) și un multitasking ce presupune închiderea aplicațiilor printr-un X în colțul thumbnailului.

GDR3 aduce și îmbunătățiri de performanță, suport 1080p și suport pentru procesoare quad core Qualcomm. Observăm și faptul că acum notificările pot fi văzute din lockscreen, o funcție care fusese de fapt inclusă în update-ul Amber, dar din lipsă de timp nu a fost implementată. Sunt aceste îmbunătățiri suficiente pentru a face WP8 un OS competitiv?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×