Apple Își decorează campusul pentru lansarea iPhone de azi; Mai sunt câteva ore!

1.206 ori
<b>Apple Își decorează campusul pentru lansarea iPhone de azi; Mai sunt câteva ore!</b>Astăzi la ora locală a României 20.00, cei care nu vor urmări meciul cu Turcia vor putea urmări lansarea Apple menită să ne aducă două noi iPhone-uri. Deja au început pregătirile în campusul Apple, clădirile fiind decorate cu acele bule...

Astăzi la ora locală a României 20.00, cei care nu vor urmări meciul cu Turcia vor putea urmări lansarea Apple menită să ne aducă două noi iPhone-uri. Deja au început pregătirile în campusul Apple, clădirile fiind decorate cu acele bule colorate misterioase de pe invitația de presă.

Simbolurile sunt destul de clare: bule colorate pentru iPhone 5C și un cerc fără culoare în interior simbolizând inelul din jurul butonului Home de pe iPhone 5S și scannerul de amprente integrat astfel. Vom realiza și un live blogging pentru această lansare, preluând informațiile direct din fluxul video de la Apple.

Vă reamintesc că Apple a decorat aceleași clădiri pentru lansare ca și în 2011, iPhone 4S fiind prezentat din același campus. știți probabil deja la ce să vă așteptați azi: un iPhone 5C ieftin, de buget, cu carcasă din policarbonat și dotări de iPhone 5 și un iPhone 5S cu scanner de amprente, cameră cu bliț dual LED, procesor nou și poate și upgrade de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×