IFA 2013: Sony Xperia Z Ultra hands on - cu mâna pe un smartphone gigant (Video)

1.993 ori
<b>IFA 2013: Sony Xperia Z Ultra hands on - cu mâna pe un smartphone gigant (Video)</b>După ce am trecut în revistă device-urile Samsung prezentate la IFA 2013, a venit momentul să aruncăm o privire asupra standului Sony, la care a fost prezent mega phablet-ul Xperia Z Ultra. Acesta a fost întors pe toate părțile de către trimisul...

După ce am trecut în revistă device-urile Samsung prezentate la IFA 2013, a venit momentul să aruncăm o privire asupra standului Sony, la care a fost prezent mega phablet-ul Xperia Z Ultra. Acesta a fost întors pe toate părțile de către trimisul nostru la Berlin, Emil Dragotă.

Terminalul vine cu un ecran Full HD de 6.4 inch și adoptă același design OmniBalance ca și Xperia Z. Acest gadget măsoară 6.5 m în grosime și vine cu un procesor Snapdragon 800, plus o baterie de 3000 mAh. Ecranul acestui terminal a fost optimizat pentru inputul cu stylus-uri capacitive, dar și cu creioane normale. în plus primim și o tastatură cu recunoaștere avansată a scrisului de mână, afișată pe ecran.
​

Sony Xperia Z Ultra hands on

în partea din spate avem o cameră de 8 megapixeli și după cum bine ați observat în comentariile de pe YouTube, acestei camere îi lipsește blițul. Ecranul 1080p este luminos, are unghiuri bune de vizualizare, iar în partea inferioară a acestui phablet găsim un difuzor, care din păcate e prea ușor de acoperit cu mâna. Se găsește deja pe rafturile magazinelor on-line autohtone, ba chiar pe evoMAG.ro a primit o reducere de 10% față de prețul inițial!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×