Nokia Lumia 1520 Își face apariția Într-o nouă imagine, vine cu ecran Full HD

1.245 ori
<b>Nokia Lumia 1520 Își face apariția Într-o nouă imagine, vine cu ecran Full HD</b>Nokia Lumia 1520, phablet cu ecran de aproximativ 6 inch cunoscut și drept Nokia Bandit a ajuns din nou pe web astăzi, de această dată sub formă de imagine de presă. Sursă este că de obicei @evleaks, același zvonac care ne-a arătat modelele...

Nokia Lumia 1520, phablet cu ecran de aproximativ 6 inch cunoscut și drept Nokia Bandit a ajuns din nou pe web astăzi, de această dată sub formă de imagine de presă. Sursă este că de obicei @evleaks, același zvonac care ne-a arătat modelele Lumia de toamnă trecută înainte să fie lansate.

După cum se vede în imagine, acest device aduce foarte mult cu Nokia Lumia 1020, mai ales că design al camerei și zonei din spate. Phabletul va incorpora un display de 6 inch cu rezoluție 1080p, un procesor quad core Qualcomm probably și Windows Phone 8 GDR3. Cu câteva zile în urmă a ajuns pe web și o captură de ecran a lui Nokia Lumia 1520, care ne prezenta un rând în plus de tile-uri pe ecran.

Vă reamintesc că la finalul acestei luni va avea loc la New York un eveniment Nokia menit pentru lansarea acestui phablet, dar și a unei tablete Nokia, dacă ne luăm după zvonuri. încă nu e foarte clar dacă Lumia 1520 va integra și un stylus, dar șansele sunt destul de mari să nu se întâmple acest lucru.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×