Interviu cu Sonny Dickson, sursa din spatele scăpărilor de iPhone 5S, 5C, iPad 5 și iPad Mini 2

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.126 ori
<b>Interviu cu Sonny Dickson, sursa din spatele scăpărilor de iPhone 5S, 5C, iPad 5 și iPad Mini 2</b>Probabil vă întrebați cine este și de unde vine Sonny Dickson și cum de a reușit să pună pe blogul sau atât de multe imagini de înaltă rezoluție cu iPhone 5C, 5S și iPad 5, plus panouri de iPad Mini 2 și carcase. Astăzi sursa a acordat un...

Probabil vă întrebați cine este și de unde vine Sonny Dickson și cum de a reușit să pună pe blogul sau atât de multe imagini de înaltă rezoluție cu iPhone 5C, 5S și iPad 5, plus panouri de iPad Mini 2 și carcase. Astăzi sursa a acordat un interviu celor de la Fortune, iar noi îl analizăm mai jos.

Sonny Dickson e o sursă interesantă în contextul în care Apple e o companie definită de secretomania cu care își protejează produsele. Sonny afirmă că multe dintre sursele sale lucrează pentru Apple și se află în China. Leakster-ul s-ar fi împrietenit cu aceste persoane pe rețeaua de socializare chineză Weibo. Dickson este un dezvoltator iOS, care a devenit celebru prin extragerea de informații ascunse în codul din software-ul beta de la Apple.

Primul său zvon care l-a făcut celebru a fost publicarea de imagini cu placa de bază a lui iPhone 5. în această vară Dickson a dat lovitura, publicând imagini cu noile tablete și telefoane Apple, în galerii hands on de rezoluție înaltă. Apple a monitorizat activitatea acestui blogger, vizitându-i site-ul de peste 900 de ori în ultima lună și dându-i jos clipurile de pe web.

Interesant e că Dickson nu a fost sancționat în nici un fel și tindem să credem că el se afla în zona gri a legii și a jurnalismului online.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×