IFA 2013: Toshiba Excite Write hands on - o tabletă cu CPU Tegra 4 pentru profesioniști (Video)

1.059 ori
<b>IFA 2013: Toshiba Excite Write hands on - o tabletă cu CPU Tegra 4 pentru profesioniști (Video)</b>Sunt multe motive pentru care ne interesează tableta Toshiba Excite Write, mai ales că acesta este unul dintre puținele terminale cu Android care se poate duela cu o tabletă cu Windows 8 pe partea de productivitate. Emil se află la IFA și ne-a...

Sunt multe motive pentru care ne interesează tableta Toshiba Excite Write, mai ales că acesta este unul dintre puținele terminale cu Android care se poate duela cu o tabletă cu Windows 8 pe partea de productivitate. Emil se află la IFA și ne-a oferit un hands on cu acest produs, pe care îl vedeți mai jos:

Excite Write costa în jur de 600 de dolari și vine cu un display de 10 inch cu înaltă rezoluție și un procesor Nvidia Tegra 4. Avem la bord și difuzoare Harmon Kardon, iar tableta are la pachet și un stylus. La capitolul design avem parte de o tabletă cu colțuri rotunjite, margini late și curbate și spate din plastic cu textură interesantă.
​

Toshiba Excite Write - IFA 2013 - Mobilissimo.ro

Porturile și sloturile se afla pe o parte laterală a tabletei, precum o ieșire micro HDMI, un port microUSB și microSD, toate 3 ascunse sub un capac. Toshiba Excite Write încorporează o cameră de 8 megapixeli în spate, cu bliț, iar în zona frontală avem un display de 10.1 inch, cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Acest device măsoară 10.5 mm în grosime și vine cu protecție Gorilla Glass 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×