IFA 2013: Sony Xperia Z1 hands on - noul cameraphone de 20.7 megapixeli analizat În detaliu

2.345 ori
<b>IFA 2013: Sony Xperia Z1 hands on - noul cameraphone de 20.7 megapixeli analizat În detaliu</b>Sony a anunțat în sfârșit cameraphone-ul Xperia Z1 la IFA 2013 Berlin, terminalul fiind cunoscut în prealabil drept Honami. Emil Dragota, redactor Mobilissimo.ro a fost prezent la Berlin, pentru a ne oferi o experiență hands on cu acest device....

Sony a anunțat în sfârșit cameraphone-ul Xperia Z1 la IFA 2013 Berlin, terminalul fiind cunoscut în prealabil drept Honami. Emil Dragota, redactor Mobilissimo.ro a fost prezent la Berlin, pentru a ne oferi o experiență hands on cu acest device.

Emil afirmă că Sony Xperia Z1 are colțurile puțin mai rotunjite decât dreptunghiularul Xperia Z. în plus, ecranul acestui nou venit oferă culori mai plăcute decât Xperia Z. Remarcăm și faptul că această cameră de 20.7 megapixeli nu are o lentilă și un senzor foarte mari, în ciuda performanțelor sale. Handsetul a păstrat butonul On/Off lateral metalic de mari dimensiuni, că la Xperia Z.
​

Sony Xperia Z1 hands on

De asemenea, ca și Xperia Z acest smartphone este rezistent la apă și praf, având porturile și sloturile protejate cu capace speciale. Sony Xperia Z1 măsoară 8.5 mm în grosime, cântărește 170 de grame și integrează un display Full HD TFT Triluminous de 5 inch. Avem la dispoziție și 16 GB memorie internă, slot microSD, procesor Snapdragon 800 și o baterie de 3000 mAh.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem și câteva sample-uri foto realizate cu acest telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×