IFA 2014: Alcatel OneTouch Hero 2, un nou phablet cu stylus și LTE

977 ori
<b>IFA 2014: Alcatel OneTouch Hero 2, un nou phablet cu stylus și LTE</b>Alcatel a lansat la IFA 2014 o serie de terminale mobile, printre care și smartphone-ul Hero 2, pe care îl vedeți mai jos. Acesta este de fapt un phablet de 6 inch, cu corp din aluminiu și stylus la pachet. &nbsp; Noul pen suporta recunoaștere a...

Alcatel a lansat la IFA 2014 o serie de terminale mobile, printre care și smartphone-ul Hero 2, pe care îl vedeți mai jos. Acesta este de fapt un phablet de 6 inch, cu corp din aluminiu și stylus la pachet.

Noul pen suporta recunoaștere a scrisului de mână optimizata special pentru acest model. Dotările lui Hero 2 includ un display Full HD de 6 inch, cu multitouch în 5 puncte și sticlă Dragontrail pentru protecția sa. Avem la dispoziție un procesor octa core de 2 GHz de origine necunoscută, 2 GB RAM și 16 GB stocare. Terminalul vine și cu slot microSD, Bluetooth 4.0, GPS, 4G LTE, WiFi Direct și Display și USB 2.0.

Alcatel OneTouch Hero 2

în spate se afla o cameră de 13.1 MP cu autofocus și blitz LED, dar și cu captura video Full HD, plus HDR și panorama. în mod interesant, avem la dispoziție și stabilizare optică. Camera frontală este una de 5 MP pentru selfie, iar Alcatel OneTouch Hero 2 beneficiază și de o baterie de 3100 mAh, care ar trebui să ofere în jur de 380 de ore de funcționare în standby în 3G sau 4.5 ore de funcționare în 4G.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×