IFA 2014: ASUS prezintă ZenWatch, primul său smartwatch cu Android Wear si pret de 200 de euro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.364 ori
<b>IFA 2014: ASUS prezintă ZenWatch, primul său smartwatch cu Android Wear si pret de 200 de euro (Video)</b>Teaserele de săptămâna trecută au devenit realitate astăzi, când ASUS a prezentat primul său smartwatch, numit ZenWatch. Acest model rulează Android Wear și a debutat pe scenă în cadrul IFA 2014. &nbsp; Gadgetul are o ramă metalică și...

Teaserele de săptămâna trecută au devenit realitate astăzi, când ASUS a prezentat primul său smartwatch, numit ZenWatch. Acest model rulează Android Wear și a debutat pe scenă în cadrul IFA 2014.

Gadgetul are o ramă metalică și suporta primirea de notificări de pe smartphone direct la încheietura utilizatorului. Ca și rivalii săi produși de LG și Samsung, acest model poate monitoriza pulsul utilizatorului și îl așteptam în magazine pe undeva pe la final de trimestru 3. Prețul său este de 199 euro, iar acest model se remarcă printr-un display de 1.63 inch, cu rezoluție de 320 x 320 pixeli și panou AMOLED.

ASUS ZenWatch

Corpul este unul curbat, din oțel inoxidabil, iar ecranul este acoperit de un strat protector Gorilla Glass 3. Cureaua este fabricată din piele, are cusături migăloase și poate fi înlocuită cu alte tipuri de curele. ZenWatch vine cu un procesor Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 512 MB RAM, 4 GB stocare, baterie de 1.4 Wh, Bluetooth 4.0, microfon și e rezistent la apă, dar doar sub forma unui duș de exemplu.

ASUS a portat și unele dintre elementele lui Zen UI pentru interfața acestui ceas.

IFA 2014: ASUS prezintă ZenWatch, primul său smartwatch cu Android Wear si pret de 200 de euro

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×