Samsung Galaxy Note 4 și un misterios Galaxy Note Edge scapă pe web Înainte de lansarea lui Note 4 la IFA; Edge are și ecran lateral!

1.677 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 și un misterios Galaxy Note Edge scapă pe web Înainte de lansarea lui Note 4 la IFA; Edge are și ecran lateral!</b>Dacă de scăpări de Galaxy Note 4 ne-am plictisit deja iată că un foarte interesant model numit Note Edge a ajuns pe web cu puțin timp înainte ca evenimentul de lansare a lui Note 4 să debuteze la IFA. &nbsp; Acest Edge pare a folosi tehnologia...

Dacă de scăpări de Galaxy Note 4 ne-am plictisit deja iată că un foarte interesant model numit Note Edge a ajuns pe web cu puțin timp înainte ca evenimentul de lansare a lui Note 4 să debuteze la IFA.

Acest Edge pare a folosi tehnologia Youm și include și un display lateral și un stylus în ecuație. Zona laterală a terminalului, cea care era de obicei rezervată butoanelor fizice, include acum o secțiune extra de display, care afișează informații despre ora, starea bateriei, semnal și notificări. Bloggerul indian Gaurav Hasabnis a publicat și specificațiile finale ale lui Galaxy Note 4 și Note Edge.

Samsung Galaxy Note 4 și un misterios Note Edge scăpa pe web Înainte de lansarea lui Note 4 la IFA; Edge are și ecran lateral!

Se reconfirma că Note 4 va avea ecran Quad HD de 5.7 inch, dar și faptul că el vine cu o ramă metalică. Ambele modele din imagine au display-uri Super AMOLED, iar Edge vine cu un spațiu extra de 160 de pixeli lateral. Nici unul nu este rezistent la apă, iar Note 4 va avea 3 microfoane, senzor cardiac și o tehnologie de încărcare rapidă a bateriei. Ce ziceți? Real sau fals?

Vom afla peste numai cateva minute!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×