IFA 2015: Lenovo Vibe P1m hands-on - smartphone cu baterie de 4000 mAh și preț de 159 dolari

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.526 ori
<b>IFA 2015: Lenovo Vibe P1m hands-on - smartphone cu baterie de 4000 mAh și preț de 159 dolari</b>&Icirc;n cadrul t&acirc;rgului IFA din acest an s-au făcut remarcate &icirc;n special două companii prin prisma lansărilor multiple, mai precis Sony și Lenovo, ambele sosind &icirc;n Berlin cu o serie de terminale foarte interesante. Dacă &icirc;n...

În cadrul târgului IFA din acest an s-au făcut remarcate în special două companii prin prisma lansărilor multiple, mai precis Sony și Lenovo, ambele sosind în Berlin cu o serie de terminale foarte interesante. Dacă în tabăra japonezilor găseam smartphone-ul Xperia Z5 Premium, în cealaltă parte îl aveam pe Lenovo Vibe P1m.

Acest device poate fi văzut și în handson-ul de mai jos în care trec prin revistă câteva dintre specificațiile sale, și în care desigur poate fi admirat design-ul său. Deși nu se poate lăuda cu un design foarte atractiv, Vibe P1m aduce la pachet ceva ce nu multe device-uri o faci, și anume o baterie de 4.000 mAh.

Lenovo Vibe P1m

Pe lângă aceasta, primim un display HD de 5 inch, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă + slot microSD și un procesor quad-core de 1.0 GHz. Alte dotări sunt reprezentate de către camera foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și de funcția de încărcare rapidă a bateriei. Din câte se pare, Lenovo Vibe P1m va avea un preț de aproximativ 159 dolari, o sumă ce anunță un telefon best-buy.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×