LG Nexus 5 2015 reapare într-o imagine care îl compară cu LG Nexus 5 2013

1.712 ori
<b>LG Nexus 5 2015 reapare într-o imagine care îl compară cu LG Nexus 5 2013</b>Teoretic ar trebui să fim la doar c&acirc;teva săptăm&acirc;ni distanţă de debutul noii generaţii de telefoane Nexus, cea care va inaugura Android 6.0 Marshmallow. &Icirc;n acest an Google a optat pentru două OEM-uri, Huawei şi LG, iar telefonul...

Teoretic ar trebui să fim la doar câteva săptămâni distanţă de debutul noii generaţii de telefoane Nexus, cea care va inaugura Android 6.0 Marshmallow. În acest an Google a optat pentru două OEM-uri, Huawei şi LG, iar telefonul Nexus 5 2015 al acestora din urmă are parte azi de o scăpare pe web.

Ea vine de la AndroidPIT, sursa care a mai publicat în trecut fotografii cu noul smartphone. E vorba de imaginea de mai sus, care compara LG Nexus 5 2015 cu LG Nexus 5, modelul din 2013. Modelul cel nou este alb, pare mai subţire decât predecesorul şi mută camera din zona laterală în centru. Se remarcă şi scannerul de amprente aici, marginile mai rotunjite şi amplasarea mai jos a butonului Power lateral.

Sub el se afla butoanele de volum, dar toate aceste butoane sunt nerealist randate, de aici şi oarecare suspiciuni cu privire la imagine. Ea se potriveşte perfect cu ceea ce am văzut până acum legat de LG Nexus 5 2015, totuşi. Terminalul pare fabricat din policarbonat şi aşteptam ca el să fie anunţat pe 29 septembrie, conform ultimelor zvonuri.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×