IFA 2015: Samsung Gear S2 Sport hands-on - ceasul Tizen OS pregătit de sud-coreeni impresionează prin ușurința de utilizare și printr-un design atractiv

1.548 ori
<b>IFA 2015: Samsung Gear S2 Sport hands-on - ceasul Tizen OS pregătit de sud-coreeni impresionează prin ușurința de utilizare și printr-un design atractiv</b>&Icirc;n cadrul t&acirc;rgului din Berlin desfășurat săptăm&acirc;na trecută, producătorii s-au cam &icirc;ntrecut și la categoria smartwatch, aici remarc&acirc;ndu-se &icirc;n special trei companii: Huawei, Motorola și Samsung. Aceștia din urmă...

În cadrul târgului din Berlin desfășurat săptămâna trecută, producătorii s-au cam întrecut și la categoria smartwatch, aici remarcându-se în special trei companii: Huawei, Motorola și Samsung. Aceștia din urmă au prezentat un device foarte atractiv numit Gear S2, ceas ce sosește atât în varianta Classic, cât și în versiunea sport.

Versiunea sport este subiectul din cadrul clipului hands-on de mai jos, un smartwatch destinat în special celor care pun mai mult accentul pe activitățile sportive, și mai puțin pe design-ul elegant oferit de un asemenea ceas.

Samsung Gear S2 Sport

Gear S2 în varianta sport sosește cu o curea din cauciuc pentru păstrarea unei greutăți scăzute, dar și cu un corp ceva mai simplist. Primim aceeași margine rotativă din jurul ecranului ce ne ajută la navigare, un display Super AMOLED de 1.2 inch și sistemul de operare Tizen OS special personalizat pentru purtabile.

La fața locului m-a impresionat cât de bine se descurcă acest ceas la capitolul navigare și la durata foarte mică de răspundere la comenzile efectuate pe display-ul touch. Singura problemă din această ecuație o constituie prețul, ceasul urmând a fi comercializat pentru aproximativ 440 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×