Flanco Discount Night ne aduce reduceri de până la 1.300 lei la laptop-urile din ofertă; startul se dă în această seară la ora 20:00

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.650 ori
<b>Flanco Discount Night ne aduce reduceri de până la 1.300 lei la laptop-urile din ofertă; startul se dă în această seară la ora 20:00</b>Astăzi se anunță a fi o zi mare pentru v&acirc;nătorii de reduceri, o zi &icirc;n care cei de la Flanco ne-au pregătit oferte speciale pentru toate gusturile. Mai precis, &icirc;ncep&acirc;nd de la ora 20:00, cei interesați de achiziția unui nou...

Astăzi se anunță a fi o zi mare pentru vânătorii de reduceri, o zi în care cei de la Flanco ne-au pregătit oferte speciale pentru toate gusturile. Mai precis, începând de la ora 20:00, cei interesați de achiziția unui nou produs IT&C, și nu numai, pot arunca o privire pe site-ul flanco.ro, platformă de unde vom putea alege și comanda device-ul preferat.

După cum vă puteți da seama și din denumirea acestei campanii - Flanco Discount Night -, vom avea parte de reduceri doar pentru o singură seară, lucru ce ne dă de înțeles că discount-urile vor fi unele serioase în acest timp limitat.

Cu toate că până la ora 20:00 mai avem ceva de așteptat, am reușit să aflăm câteva dintre ofertele ce ni se pregătesc. În primul rând ni se dezvăluie că produsele din categoria laptop vor beneficia de reduceri, de până la 1.300 lei. Nici tabletele nu vor fi lăsate deoparte, Flanco pregătind device-uri Samsung Galaxy Tab ale căror prețuri vor începe de la 899 lei.

Dacă totuși tindeți mai mult spre achiziția unui smartphone de ultimă generație, Flanco are acoperit și acest domeniu. Telefoanele de top cu procesor octa-core la bord vor avea prețuri ce pornesc de la 1.299 lei, o sumă ce cu siguranță nu va face o gaură în bugetul nostru. Și asta nu va fi tot, Flanco urmând a dezvălui o gamă largă de device-uri cu prețuri la fel de atractive.

Pentru ca procesul de achiziție să se desfășoare cât mai rapid și fără probleme, vă sugerăm înregistrarea pe flanco.ro încă de pe acum, și astfel comanda dvs. va fi realizată cu doar un singur click.

Acestea fiind spuse, vă urăm spor la cumpărărături!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×