IFA 2015: Sony Xperia Z5 hands-on în limba romană şi avem şi primele preţuri! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 3.216 ori
<b>IFA 2015: Sony Xperia Z5 hands-on în limba romană şi avem şi primele preţuri! (Video)</b>"&Icirc;mi place cel mai nou smartphone Xperia", e o frază pe care nu am mai rostit-o de ceva vreme trebuie să recunoaştem. Sony a fost printre primele companii care au deschis showul IFA 2015 ieri, prezent&acirc;nd cele 3 handseturi din gama Xperia...

"Îmi place cel mai nou smartphone Xperia", e o frază pe care nu am mai rostit-o de ceva vreme trebuie să recunoaştem. Sony a fost printre primele companii care au deschis showul IFA 2015 ieri, prezentând cele 3 handseturi din gama Xperia Z5. Claudiu Sima, redactor Mobilissimo.ro se află la faţa locului şi a avut ocazia să pună mâna pe noul flagship. Între timp aflăm şi preţuri pentru noile modele.

Privit din faţă, Xperia Z5 nu pare a schimba foarte mult designul, faţă de Xperia Z3+ de exemplu, păstrând acele decupaje înguste ale difuzoarelor în zona frontală. Ecranul rămâne tot unul Full HD de 5.2 inch şi probabil cea mai mare schimbare e faptul că primim un buton Power lateral, cu scanner de amprente integrat. De asemenea, noul handset măsoară 7.3 mm în grosime, fiind deci mai gros decât Xperia Z3+, care măsura 6.9 mm.

Sony Xperia Z5

El păstrează în schimb fix aceeaşi lungime şi lăţime. Din câte putem vedea interfaţa a primit mici modificări, iconurile fiind acum mai înguste şi mai discrete, iar fonturile par a fi fost subţiate. Terminalul este rezistent la apă şi praf şi aduce şi o nouă camera de 23 de megapixeli în spate, în vreme ce în fată avem o cameră de 5.1 MP pentru selfie.

Sony Xperia Z5 hands-on în limba romană

Interfaţa camerei foto nu pare a se fi schimbat deloc, iar în clipul de hands on vedem şi procesul de setup pentru scannerul de amprente. Între timp au apărut în magazinul online Sony Mobile şi preţuri pentru noile terminale, respectiv 699 euro pentru Xperia Z5, 549 euro pentru Xperia Z5 Compact şi 799 euro pentru Xperia Z5 Premium. Printre lucrurile apreciate cel mai mult la Xperia Z5 au fost finisajul metalic foarte arătos.

Sony Xperia Z5

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×