IFA 2018: Motorola One Power hands-on - mare şi cu breton, destul de comod şi cu autonomie sporită

945 ori
<b>IFA 2018: Motorola One Power hands-on - mare şi cu breton, destul de comod şi cu autonomie sporită</b>IFA 2018 nu e neapărat despre telefoane, dar asta nu înseamnă că printre electronice şi electrocasnice nu şi-au croit drum şi câteva smartphone-uri noi. Se remarcă printre ele şi un veritabil battery phone de la Motorola, Motorola One Power. A fost anunţa

IFA 2018 nu e neapărat despre telefoane, dar asta nu înseamnă că printre electronice şi electrocasnice nu şi-au croit drum şi câteva smartphone-uri noi. Se remarcă printre ele şi un veritabil battery phone de la Motorola, Motorola One Power. A fost anunţat în ziua a doua de show IFA şi colegul Claudiu vi-l prezintă într-un hands-on mai jos.

Acest telefon vine cu un corp metalic unibody, cu finisaj mat, iar ca selling point are bateria de 5.000 mAh. Handsetul este rezistent la stropire şi urmează să ajungă în magazine în octombrie la suma de 300 de euro. Vine doar pe negru şi are scannerul de amprente integrat în logo-ul uşor adâncit Moto de pe spate, după modelul lui Moto G6 Play. Motorola One Power are display de 6.2 inch cu rezoluţie Full HD si breton lat, 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Are slot microSD şi procesor Qualcomm Snapdragon 636. Rulează Android 8.1 Oreo, în cadrul programului Android One (vine Android Pie rapid) şi pune la bătaie o cameră duala în spate, cu senzor de 16 MP + 5 MP. În faţă se afla o cameră de 12 MP pentru selfie, iar terminalul mai aduce şi suport 4G LTE, port USB Type-C şi Bluetooth 5.0. Judecând după cum au stat modelele Moto G6 şi ultimele Moto Z-uri testate de noi la baterie, acest Moto One Power ar putea bate recorduri de autonomie.

Motorola One Power prezentare video hands-on de la IFA 2018:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×