Reduceri la Cafago.com: încărcător wireless şi căşti în stil Apple AirPods (Cupon discount)

1.298 ori
<b>Reduceri la Cafago.com: încărcător wireless şi căşti în stil Apple AirPods (Cupon discount)</b>Retailerul Cafago.com are încă o serie de reduceri în această perioadă, aplicată unor produse care duc cu gândul la Apple cumva. Pe de o parte avem un încărcător wireless care îţi poate alimenta iPhone X-ul, iar pe de altă parte avem căşti în stil Apple..

Retailerul Cafago.com are încă o serie de reduceri în această perioadă, aplicată unor produse care duc cu gândul la Apple cumva. Pe de o parte avem un încărcător wireless care îţi poate alimenta iPhone X-ul, iar pe de altă parte avem căşti în stil Apple AirPods. Ambele primesc discounturi dacă veţi folosi codurile speciale pe care vi le oferim mai jos.

Dodocool 10W Ultra Slim Type-C Fast Charge Wireless Charger Charging Pad with 3.3ft USB-C Cable

Dodocool 10W Ultra Slim Type-C Fast Charge Wireless Charger Charging Pad with 3.3ft USB-C Cable

Începem cu acest pad special de încărcare wireless, marca dodocool. Este un încărcător de 10W, care de obicei costă 13.19 euro la acest retailer, dar aplicând codul "L128DB", aveţi o reducere până la 10.54 euro. Încărcătorul este compatibil cu Samsung Galaxy S9, Note 8, Galaxy S8, Galaxy S7 şi S7 Edge, iPhone X, iPhone 8 Plus şi orice alt terminal cu suport pentru încărcare Qi.

Suportă o încărcare cu până la 1.5 ori mai rapidă, reducând timpul total de încărcare cu 50 de minute faţă de majoritatea încărcătoarelor wireless. Este şi foarte mic şi compact, cântărind doar 69 de grame.

i7s TWS True Wireless BT In-ear Earphones with Mic

i7s TWS True Wireless BT In-ear Earphones with Mic

Am găsit la Cafago.com şi o pereche de căşti în stil Apple AirPods, care costă de obicei 6.79 euro, dar folosind codul de discount "L4901V", duceţi preţul la doar 4.99 euro. Acestea sunt căşti wireless cu Bluetooth şi microfon, ce permit ascultarea de muzică şi preluarea de apeluri. Au o cutie specială de transport, care le şi încarcă din mers, integrand o baterie de 450 mAh la bord. Microfonul este unul HD, iar autonomia este de 3-4 ore pentru căşti.

Ni se promite şi anulare a zgomotului de fond şi o încărcare în doar 1-2 ore. O veste bună este suportul mulţi point, aşa că vă veţi putea conecta la două telefoane simultan şi veţi putea alterna între le cum doriţi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×