IFA 2018: LG mizează pe inteligența artificială în discursul inaugural de la Berlin; Prezintă inclusiv un exoschelet robotic

2.216 ori
<b>IFA 2018: LG mizează pe inteligența artificială în discursul inaugural de la Berlin; Prezintă inclusiv un exoschelet robotic</b>LG se număra printre marile companii prezente la IFA 2018 în acest an şi compania a ţinut un discurs inaugural la Berlin, în care a discutat despre strategiile sale viitoare. Am aflat mai multe de la directorul executiv LG Electronics, Jo Seong-Jin şi..

LG se număra printre marile companii prezente la IFA 2018 în acest an şi compania a ţinut un discurs inaugural la Berlin, în care a discutat despre strategiile sale viitoare. Am aflat mai multe de la directorul executiv LG Electronics, Jo Seong-Jin şi preşedintele şi directorul tehnic doctor I.P. Park, care au susţinut discursul din deschiderea IFA 2018.

Este pentru prima oară când doi oficiali atât de importanţi din conducerea LG au ţinut un discurs inaugural în cadrul unei expoziţii cu această anvergură. Sub motto-ul "Gândiţi Înţelept, Fiţi Liberi: viaţa mai uşoară cu ajutorul AI", discursul a fost ascultat de peste 1000 de VIP-uri din industrie, dar şi de influenceri, jurnalişti şi mulţi alţii. LG are o viziune bazată pe AI.

În aceste zile face senzaţie şi robotul LG CLOi SuitBot, cu care te poţi îmbrăca, precum cu un exoschelet din filmele SF

În aceste zile face senzaţie şi robotul LG CLOi SuitBot, cu care te poţi îmbrăca, precum cu un exoschelet din filmele SF. Ajută oamenii la mers şi cărat marfa mult peste puterile umane. Se poate echipa ca un soi de "salopetă electronică", cu încheieturi rotative. LG a prezentat la început de an robotul CLOi, pe care îl vedeţi pe scenă de la IFA alături de oficiali.

Acesta va fi centrul inteligent al casei voastre pe viitor şi este o prezenţă simpatică, cu rol de asistent virtual şi digital, care vă administrează programul şi traseul zilnic.

IFA 2018: LG mizează pe inteligența artificială în discursul inaugural de la Berlin; Prezintă inclusiv un exoschelet robotic

LG îşi doreşte să rămână unul dintre numele fruntaşe când vine vorba despre dezvoltarea inteligenţei artificiale. Aceasta ajunge atât pe telefoanele sale, cât şi pe electronice şi electrocasnice. La începutul anului LG lansa marca ThinQ AI şi se axa pe impactul avut de ecosistemul sau viu, lucrând în tandem cu AI-ul. Directorul executiv Jo se află alături de companie de 42 de ani şi este cel care a pornit discursul, vorbind despre dorinţa companiei de a face viaţa consumatorilor mai bună.

Au fost amintite tehnologii ca Edge Computing, Big Data, conectivitatea 5G şi AI-ul, care ne vor face viaţa mai conectată şi fără întreruperi. Casa noastră inteligenta ne va aştepta gata setată după  zi grea la birou. Directorul tehnic Park a subliniat cei 3 piloni de la baza inteligenţei artificiale: Evoluţie, Conectare şi Deschidere. AI este mai mult decât "inovaţie de dragul inovaţiei", ci este "Inovaţie pentru o viaţă mai bună".

IFA 2018: LG mizează pe inteligența artificială în discursul inaugural de la Berlin; Prezintă inclusiv un exoschelet robotic

LG foloseşte inteligența artificială pentru următoarele scopuri: recunoaşterea vorbirii, recunoaşterea de imagini, recunoaşterea biometrică şi algoritmi de deep learning. Conectivitatea fără întreruperi este idealul la care aspiră compania, dar şi eliminarea constrângerilor de timp şi spaţiu. A fost dat ca exemplu aspiratorul robotic de la LG, complet interconectat cu casă inteligentă.

Sistemul de operare de la LG, webOS a fost de asemenea amintit în discurs. În cadrul sau au mai vorbit şi experţi globali, precum cercetătorul dr. Andrew Ng, Matthew Perry, preşedinte al Open Connectivity Foundation, Peter Kurpick, director tehnic al firmei de mapping HERE şi Kong Kyoung-chul, director executiv al startup-ului de produse robotice purtabile SG Robotics.

LG expune la standul sau de la IFA 2018 electronice de larg consum şi roboţi cu cele mai noi tehnologii AI. Compania sud coreeană a lansat la Berlin primul televizor OLED cu rezoluţie 8K, prezentând şi evoluţii ale tehnologiei şi panourilor microLED. Recent compania a anunţat două noi telefoane, LG G7 One şi LG G7 Fit, pe care vom încerca să punem mâna în perioada următoare si eventual sa le facem un hands on la IFA. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×