Google Pixel 3 apare în primele fotografii hands on; Nu are breton, dar are specificaţiile confirmate

2.386 ori
<b>Google Pixel 3 apare în primele fotografii hands on; Nu are breton, dar are specificaţiile confirmate</b>După câteva scăpări uriaşe pentru Google Pixel 3 XL, inclusiv un unboxing sau două din Rusia, mult neglijatul si mai micul Google Pixel 3 apare în sfârşit în câteva fotografii hands on. Ce remarcăm din prima? Că nu are breton! Ce altceva am mai descoperit

După câteva scăpări uriaşe pentru Google Pixel 3 XL, inclusiv un unboxing sau două din Rusia, mult neglijatul si mai micul Google Pixel 3 apare în sfârşit în câteva fotografii hands on. Ce remarcăm din prima? Că nu are breton! Ce altceva am mai descoperit aflaţi mai jos.

Google Pixel 3 este varianta mai mică a lui Pixel 3 XL şi descoperim odată cu această scăpare că terminalul vine cu o baterie de 2.915 mAh. Avem un ecran de 5.5 inch la bord cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli şi 60 Hz, conform specificaţiilor scăpate. Mai primim şi 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 845, ca pe modelul cel mare. Am descoperit şi că deşi se discută despre disponibilitatea în exclusivitate la Verizon, indiciile noi arată că acest device ar fi testat în reţeaua altui operator.

În continuare în spate avem o abordare bitonală de colorit, cu două treimi fiind gri metalizat şi zona superioară a camerei fiind acoperită cu sticla neagră. În spate există şi o cameră singulară, de 12.2 MP, cel mai probabil aceeaşi de pe Pixel 3 XL. Adevărată noutate e în faţă, sub forma celor două camere de 8 megapixeli, care ar trebuie să ducă selfie-urile Portrait la un nou nivel şi recunoaştere facială 3D.

Sursa nu a menţionat nimic despre încărcarea wireless, dar ne aşteptăm şi la aşa ceva, pentru că Pixel 3 XL o să o aibă. La ultima verificare telefoanele urmau să fie anunţate pe 9 octombrie şi cred că acea dată încă rămâne în picioare. Estimez un preţ de 650 de dolari pentru acest model, în cel mai bun caz 600.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×