IFA Berlin 2012: LG Optimus L9 - smartphone dual-core cu Android 4.0

2.067 ori
<b>IFA Berlin 2012: LG Optimus L9 - smartphone dual-core cu Android 4.0</b>LG a prezentat un nou smartphone din seria Optimus L pe lângă L3, L5 și L7 - telefoane Android care doresc să se remarce prin raportul preț / performanță cât mai bun. Optimus L9 este poziționat ca vârf de gamă în această min-serie, fiind și...

LG a prezentat un nou smartphone din seria Optimus L pe lângă L3, L5 și L7 - telefoane Android care doresc să se remarce prin raportul preț / performanță cât mai bun. Optimus L9 este poziționat ca vârf de gamă în această min-serie, fiind și primul cu procesor dual-core.

Să vedem care ar fi specificațiile pentru LG Optimus L9:

  • IPS display de 4.7 inch;
  • procesor dual-core la 1 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich peste care s-a pus interfața LG;
  • 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră de 5 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;
  • baterie de 2150 mAh, 125 gr. și 9.1 mm grosime.

Au adus și ceva aplicații / software în plus: o tastatură qwerty touch customizabilă, QMemoTM pentru a recunoaște scrisul de mână, deși în pachet nu este inclus și un stylus, QTranslator - dicționar stocat în telefon spre a traduce cuvintele dintr-o limbă străină fără a fi nevoie să utilizați o resursă online.

LG nu a oferit data de lansare, dar mai multe detalii vor sosi la IFA Berlin 2012 ce tocmai stă să înceapă. Pare a fi un telefon destul de bine accesorizat, mai trebuie să vedem și prețul spre a ne forma o opinie clară. Ar trebui să se dovedească ofertant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×