IFA Berlin 2012: Samsung ATIV S - smartphone cu Windows Phone 8

1.584 ori
<b>IFA Berlin 2012: Samsung ATIV S - smartphone cu Windows Phone 8</b>Samsung pășește timid în universul telefoanele cu Windows Phone 8 prin Samsung ATIV S. Spun că intră timid pentru că la IFA Berlin 2012 au adus doar acest smartphone și nu cred că la debutul WP8 vor miza pe mai multe. Nu se aruncă cu capul...

Samsung pășește timid în universul telefoanele cu Windows Phone 8 prin Samsung ATIV S. Spun că intră timid pentru că la IFA Berlin 2012 au adus doar acest smartphone și nu cred că la debutul WP8 vor miza pe mai multe. Nu se aruncă cu capul înainte să mizeze pe WP8, din moment ce o duc bine cu telefoanele Android, iar din 2013 vor aduce Tizen OS.

Să revenim la Samsung ATIV S și specificațiile aduse pe site-ul de presă în limba engleză. Avem display-ul Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție HD, procesor dual-core la 1.5 GHz care presupun că este de proveniență Qualcomm Snapdragon S4 Pro cu Adreno 225 pe post de accelerator grafic, 1 GB memorie RAM, 16 / 32 GB spațiu de stocare + microSD.

IFA Berlin 2012: Samsung ATIV S - smartphone cu Windows Phone 8

Camera foto are optica de pe Galaxy S III cu senzor de 8 Megapixeli pe spate și frontal de 1.9 Megapixeli, baterie uriașă de 2300 mAh și o grosime care se menține la doar 8.7 mm cu 135 gr. Conectivitate nu iese din comun cu 3G, Wi-Fi, jack de 3.5 mm, Glonass, bluetooth, NFC.

IFA Berlin 2012: Samsung ATIV S - smartphone cu Windows Phone 8

Mai sunt câteva necunoscute: prețul, disponibilitatea în România și la operatorii de telefonie mobilă. în funcție de acestea se va stabili dacă are șanse în fața concurenței formată din telefoane cu iOS și Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×