iGO My Way, testat de Mobilissimo pe HTC HD2, iPhone 3G si Nexus One (Video)

7.257 ori
<b>iGO My Way, testat de Mobilissimo pe HTC HD2, iPhone 3G si Nexus One (Video)</b>Una dintre cele mai performante solutii navigationale de pe smartphone-uri este cea dezvoltata de Nav N Go, iGo My Way, pe care l-am primit recent in teste, avand ocazia sa il vedem in actune atat pe Windows Mobile 6.5.3, cat si pe iPhone OS, respectiv...

Una dintre cele mai performante solutii navigationale de pe smartphone-uri este cea dezvoltata de Nav N Go, iGo My Way, pe care l-am primit recent in teste, avand ocazia sa il vedem in actune atat pe Windows Mobile 6.5.3, cat si pe iPhone OS, respectiv Android 2.1. In cazul platformei Windows Mobile, softul a rulat pe un HTC HD2, experienta aratand ca in clipul de mai jos.

Trebuie sa mentionam ca iGo a fost creat initial pentru sistemul de operare Windows Mobile, deci se descurca excelent pe HTC HD2, care poate chiar inlocui cu succes un GPS, odata ce folositi aceasta solutie. In ce priveste testul de pe iPhone 3G al lui iGo My Way, softul este unul foarte prietenos si usor de utilizat, iar interfata Amigo ii confera eleganta si prospetime, in special in comparatia cu varianta sobra de pe Windows Mobile.

Iata-l pe iGo in actiune si pe iPhone 3G:

Din pacate pe Nexus One apar si primele probleme cu softul navigational, el functionand doar pe o treime din ecran, nefiind optimizat pentru display-urile WVGA. O alta problema este faptul ca softul a functionat destul de sacadat pe Nexus One, ducandu-ne chiar in directii gresite. Iata experienta cu iGo pe handsetul Google:

In cazul in care va intrebati, printre locurile vizitate in cadrul testelor se numara Catedrala Mitropolitana din Timisoara (HTC HD2), Hotel Continental si cladirea Bancii Nationale din Timisoara (pe iPhone), respectiv centrul orasului Timisoara pe Nexus One. Daca ar fi sa ordonam dupa preferintele noastre cele 3 versiuni ale softului, iata cum ar arata topul:

1. iPhone OS
2. Windows Mobile
3. Android

In incheiere tinem sa multumim celor de la Nav N Go, pentru faptul ca ne-au trimis softul in teste!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×