Hubul Office din Windows Phone 7, acum cu mai multe detalii (Video)

963 ori
<b>Hubul Office din Windows Phone 7, acum cu mai multe detalii (Video)</b>Windows Phone 7 va sosi cu siguranta in acest an pe piata, sub forma unor smartphone-uri foarte atractive, iar platforma ni se dezvaluie tot mai mult, pe masura ce trece timpul. Clipurile de mai jos prezinta hubul Office din acest sistem de operare, cu...

Windows Phone 7 va sosi cu siguranta in acest an pe piata, sub forma unor smartphone-uri foarte atractive, iar platforma ni se dezvaluie tot mai mult, pe masura ce trece timpul. Clipurile de mai jos prezinta hubul Office din acest sistem de operare, cu toate functiile aferente:

Primul clip, de mai sus, prezinta functiile email si calendar din Windows Phone 7 Office. Trebuie mentionat faptul ca pe noua platforma, veti putea deschide un PowerPoint direct din clientul email, editandu-l apoi si trimitandu-l sursei initiale. Cel de-al doilea clip prezinta editorul Word in actiune, cu mentiunea ca noul OS integreaza documentele de pe terminal si cele din solutii cloud, permitand editarea lor din mers.

Apreciem interfata acestei versiuni portabile de Office, care se integreaza perfect in sistemul de operare, prin faptul ca e bazata pe interactiune touch, scrolling si tranzitii aratoase.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×