iGo My Way, varianta Amigo va sosi pe iPhone la pretul de 75 de dolari

3.065 ori
<b>iGo My Way, varianta Amigo va sosi pe iPhone la pretul de 75 de dolari</b>Cu doar cateva zile in urma aflam ca faimosul software navigational iGo va sosi pe iPhone, in versiunea iGo My Way, dupa ce TomTom si Navigon anuntasera deja aplicatii special create pentru terminalul Apple. Iata ca acum avem ocazia sa aflam mai multe...

Cu doar cateva zile in urma aflam ca faimosul software navigational iGo va sosi pe iPhone, in versiunea iGo My Way, dupa ce TomTom si Navigon anuntasera deja aplicatii special create pentru terminalul Apple. Iata ca acum avem ocazia sa aflam mai multe despre noul iGo pentru iPhone, datorita bloggerului Sancho, care a testat softul.

Sancho a pus mana pe versiunea beta a lui iGo My Way pentru iPhone, in versiunea Amigo si aflam ca aplicatia va sosi la pretul de 75 de dolari, data sa de lansare nefiind precizata inca. Pretul aplicatiei este mai mare decat cel al softului Navigon, poate si din cauza hartilor cu care vine la pachet. In ciuda tuturor testelor bloggerului si a clipurilor video hands on, suportul OpenGL nu este demonstrat  si exista si destule buguri ale lui iGo My Way, in special unele de semnal.

Testerul afirma ca iGo Amigo va fi bazat pe pachetul complet de harti Tele Atlas, cu mult mai evoluate decat cele folosite de Navigon si create de Navteq. O versiune viitoare a lui iGo va folosi un flux informational disponibil via conexiune 3G, oferind informatii despre trafic si vreme. Suntem siguri ca in Europa de Est, iGo My Way nu va avea rival, in vreme ce in SUA, doar TomTom ar putea concura cu iGo.

[Via: Sanchoblogja.blogspot.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×