Sony vrea sa combine PSP-ul cu un telefon Sony Ericsson

1.991 ori
<b>Sony vrea sa combine PSP-ul cu un telefon Sony Ericsson</b>Nici nu s-a lansat bine noul PSP Go! si deja Sony ia in calcul urmatoarea versiune a gadgetului. Compania afirma chiar ca va combina sistemul de gaming cu un telefon Sony Ericsson, rezultatul fiind mult-asteptatul PSP Phone. Sony va strange o echipa de...

Nici nu s-a lansat bine noul PSP Go! si deja Sony ia in calcul urmatoarea versiune a gadgetului. Compania afirma chiar ca va combina sistemul de gaming cu un telefon Sony Ericsson, rezultatul fiind mult-asteptatul PSP Phone.

Sony va strange o echipa de specialisti, care va dezvolta noul terminal incepand cu luna iulie, conform Reuters. E clar ca firma japoneza e oarecum speriata de concurenta celor de la Apple, al caror iPhone a devenit o excelenta consola portabila. De asemenea, handsetul Apple primeste toata atentia din partea developerilor de jocuri.

Zvonurile in legatura cu un posibil PSP Phone circula inca din 2007, an in care Sony a inregistrat un patent pentru un PSP cu functie de telefon. Intre timp, va reamintim ca noul PSP, varianta Go! va sosi pe piata in America de Nord in data de 1 octombrie si se va vinde la pretul de 249 de dolari.

[Via: News.cnet.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×