iHome lanseaza sistemul de difuzoare iP1 pentru iPod si iPhone

1.667 ori
<b>iHome lanseaza sistemul de difuzoare iP1 pentru iPod si iPhone</b>iHome nu se axeaza in special pe dockuri iPod sau sisteme audio, dar compania a decis sa isi extinda linia de produse cu ocazia showului CES, pregatind pentru acesta noul sistem iP1. Avem de-a face cu un sistem audio de 100W, dotat cu 2 woofere de 4...

iHome nu se axeaza in special pe dockuri iPod sau sisteme audio, dar compania a decis sa isi extinda linia de produse cu ocazia showului CES, pregatind pentru acesta noul sistem iP1.

Avem de-a face cu un sistem audio de 100W, dotat cu 2 woofere de 4 inchi, 2 tweetere de 1 inch si un procesor Digital Power Station produs de Bongiovi Acoustic. Aceasta din urma componenta este cea care, conform iHome, transforma sistemul audio in cel mai performant produs pe care l-a dezvoltat aceasta companie.

In plus, iP1 soseste cu un input standard AUX, compatibil cu restul gadgeturilor dumneavoastra, plus un output A/V si evident o telecomanda. Din nefericire nu cunoastem pretul acestui promitator sistem audio, dar suntem siguri ca vom afla mai multe detalii in timpul CES 2009.

Sursa: Engadget.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×