iHome lanseaza sistemul de difuzoare iP1 pentru iPod si iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.443 ori
<b>iHome lanseaza sistemul de difuzoare iP1 pentru iPod si iPhone</b>iHome nu se axeaza in special pe dockuri iPod sau sisteme audio, dar compania a decis sa isi extinda linia de produse cu ocazia showului CES, pregatind pentru acesta noul sistem iP1. Avem de-a face cu un sistem audio de 100W, dotat cu 2 woofere de 4...

iHome nu se axeaza in special pe dockuri iPod sau sisteme audio, dar compania a decis sa isi extinda linia de produse cu ocazia showului CES, pregatind pentru acesta noul sistem iP1.

Avem de-a face cu un sistem audio de 100W, dotat cu 2 woofere de 4 inchi, 2 tweetere de 1 inch si un procesor Digital Power Station produs de Bongiovi Acoustic. Aceasta din urma componenta este cea care, conform iHome, transforma sistemul audio in cel mai performant produs pe care l-a dezvoltat aceasta companie.

In plus, iP1 soseste cu un input standard AUX, compatibil cu restul gadgeturilor dumneavoastra, plus un output A/V si evident o telecomanda. Din nefericire nu cunoastem pretul acestui promitator sistem audio, dar suntem siguri ca vom afla mai multe detalii in timpul CES 2009.

Sursa: Engadget.com

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×